Fırtına 90+4'te esti!

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor 7 golün atıldığı maçta 90+4'te Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle Osmanlıspor'u 4-3 mağlup etti. Bordo Mavili takımda Joao Pereira kendi kalesine 2 gol attı

Trabzonspor 7. dakikada Musa Çağıran ve 28. dakikada Joao Pereira'nın kendi kalesine attığı golle Osmanlıspor karşısında 2-0 geriye düştü. Bordo Mavili takım bu gollere 38. dakikada Dame N'Doye ve 41. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı gollerle karşılık verdi. İlk yarı 2-2 sona erdi. Maçın 57. dakikasında Joao Pereira bir kez daha topu kendi ağlarına gönderdi, Osmanlıspor, Trabzonspor karşısında 3-2 öne geçti. 70. dakikada Yusuf Yazıcı'nın şık golüyle Trabzonspor, Osmanlıspor karşısında bir kez daha eşitliği yakaldı. Karşılaşmadaki son golü 90+4'te Burak Yılmaz penlatıdan kaydetti. Mücadelede başka gol olmadı, Trabzonspor konuk ettiği Osmanlıspor'u 4-3 mağlup etti.

Bu sonuçla son 3 haftada yenilgi yüzü görmeyen Rıza Çalımbay'ın öğrencileri puanını 16'ya çıkardı. Son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Osmanlıspor ise 8 puanda kaldı.

Daha Fazla Haber