Gece kulübünü bastı

Tolga Belet adlı kişi, Freedom Gece Kulübü’ne giderek güvenlik görevlisi Ahmet Manga’yı önceden erkek kardeşi ile tartıştığı gerekçesi ile ciddi şekilde darp ederek, Manga’nın burun kemiğinin kırılmasına sebep oldu

 

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Freedom Gece kulübü içerisinde olay çıkaran ve güvenlik görevlisini darp ederek burnunu kıran zanlı Tolga Belet tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Umut Kulle olayla ilgili bulguları aktardı. Kulle huzurda bulunan zanlı Tolga Belet’in 29 Eylül tarihinde saat 22.30 raddelerinde Freedom Gece kulübü isimli yere giderek güvenlik görevlisi Ahmet Manga’yı önceden erkek kardeşi ile tartıştığı gerekçesi ile yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurup ciddi şekilde darp ederek burun kemiğinin kırılmasına sebep olduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Daha Fazla Haber