Banklarda hedef gruptan çıkmak

‘‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’na geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan üç karşılaşma ile devam edildi. Asbank ile Faisal İslam Bankası berabere kalırken, Türk Bankası ile Creditwest Bank sahadan galip ayrılan takımlar oldular. A Grubu mücadelesinde yoluna kayıpsız devam eden Asbank, Faisal İslam Bankası ile 7-7 berabere kaldı. Bu sonuçla Asbank puanını 10'a, Faisal İslam Bankası da 4'e yükseltti. A Grubu'nda oynanan bir diğer mücadelede ise Creditwest Bank, Türkiye Garanti Bankası ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 7-5 galip ayrılan Creditwest, puanını 9'a yükseltti. C Grubu mücadelesinde ise Türk Bankası ile İktisat Bankası mücadelesi 6-2 Türk Bankası üstünlüğünde sonuçlandı.

Turnuvada bu akşam iki maç oynanacak. Saat 19.00'da Limasol Türk Kooperatif Bankası-Kooperatif Merkez Bankası ve saat 20.00'de TC Ziraat Bankası-TEB karşı karşıya gelecek.

CEZAEVİ VE VERGİ DAİRESİ LİDERLİĞİ GARANTİLEDİ

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 6. hafta maçlarının oynanması ile gruplar tamamlanmış olacak. A ve B gruplarında oynanacak olan son maçların ardından ilk dörde kalan takımlar finallere yükselmeyi başarmış olacak. 

Gençlik Gücü halısahasında büyük bir ilgi gören turnuva maçlarında son maçlar nefes keserken, Merkezi Cezaevi ile Vergi Dairesi liderliği garantilediler. 28-29 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlar sonrasında çeyrek final eşleşmeleri belli olacak.

Daha Fazla Haber