ERC’de, Hamitköy'ün gururu

Hamitköylü ralliciler, Mehmet Karaoğlan ile Mehmet Çocuk yarışı tamamlamayı başaran ekipler arasında yer aldı. Karaoğlan ulusal kategoride üçüncü olarak podyuma çıktı

Larnaka Marina’da, 16 Haziran 2017 Cuma akşamı yapılan seromonik start ile başlayan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı Kıbrıs Rallisi, toplamda geçilen 14 etabın ardından 18 Haziran 2017 Pazar akşamı tamamlanmıştı.

10 ekibimizin start aldığı fakat 5 ekibimizin sorun yaşadığı rallide en iyi Kıbrıslı Türk ekip Rauf Denktaş-Derviş Savarona ikilisi olmuştu. Yarışa katılan rallicilerimiz arasında iki de Hamitköylü rallici yer aldı. Hamitköylü ralliciler, Mehmet Karaoğlan ile Mehmet Çocuk yarışı tamamlamayı başaran ekipler arasında yer aldılar.

Başarılı bir yarış çıkaran Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi, ulusal kategoride üçüncü olarak podyuma çıkmayı başardılar. Zorlu rallide finiş gören Mehmet Çocuk-Ahmet Akbıçak ikilisi ise genel klasmanda 35.sırada yer aldılar. Çocuk-Akbıçak ikilisi ilk gün mekanik arızadan dolayı ilk günü tamamlayamazken, zaman cezası ile ikinci güne devam etmişti.

Daha Fazla Haber