Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Lig'in 5. haftasının açılışı bu akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda C.Bazaar Gençlik Gücü ile Cihangir arasında oynanacak zorlu maçla olacak.
Cihangir maçı için hazırlıklarını tamamlayan China Bazaar Gençlik Gücü kampa girdi.
Göçmenköy antrenman sahasında yapılan son antrenmanda futbolcular oldukça istekli görüldü.

ALTAY: SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ
Gençlik Gücü teknik direktörü Turan Altay, Cihangir maçı ile ilgili yaptığı açıklamada birer bir rakiplerine puan kayıpları yaptıklarını belirterek artık bu akşam kazanıp bir seriyi yakalamak istediklerini ifade etti.
Zorlu bir lig başlangıcı yaptıklarını bu nedenle birebir rakiplerine karşı puanlar kaybettiklerini fakat bundan sonrası için puan kayıplarına tahammülleri olmadığını vurgulayan Altay “Cihangir maçı bizim için yükseliş maçı olmalı” dedi.

YILDIZEV: PUAN VEYA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ
Cihangir teknik direktörü Cemre Yıldızev ise sezona hedefleri doğrultusunda iyi başladıklarını söyleyerek, ilk 4 hafta sonunda oynadıkları 3 maçta evlerinde 2 beraberlik deplasmanda ise bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. Bu iyi başlangıcı sürdürmek istediklerini ancak bugün karşılaşacakları Gençlik Gücü takımının güçlü bir takım olduklarını belirten Yıldızev, “Zor maç olacak ama puan veya puanlar alarak evimize dönmek istiyoruz” dedi



