Modası Geçmeyen Ombre Saç Modelleri

Onlarca saç trendine diz çöktürmüş, hiç birinin yerini tutamadığı ombre konusunu derinlemesine ele alıyoruz! Ombre nedir, nasıl yapılır, neden sevilir?

Başlıyoruz.

1- İlk başta belirtelim; kadınların en çok sevdiği renklendirme uygulamasının adıdır ombre. Saç trendleri arasında en çok sahip çıkılan renklendirmedir aynı zamanda. Yıllar geçti modası geçmedi hala.

   

2- Fransızca’dan dilimize girmiştir, kelime anlamı gölgedir. Aslında tanışık olduğumuz krepe balyaj ile uygulaması aynıdır. Ombreyle tanışıklığımız saç uçlarının ışıklandırılmasıyla sınırlı kalmıştı birkaç yıl boyunca fakat aslında ışıklandırmadan daha fazlası, saç uçlarının saç renginden daha açık ya da koyu herhangi bir renge boyanması işlemidir.

   

3- Kısaca ombre; saç uçlarının renklendirilmesine denir.  Yani dünyası çoğumuzun düşündüğünden çok daha geniş ve renkli!

   

4- Siz ne renk istemiştiniz?

Gri?                                                                                                                                      

   

Pembe?

Ya da daha natural renkler?

   

Dilediğiniz renge bürünmekte serbestsiniz. 

5- Ancak baştan uyaralım, ombre yapmak herkesin harcı değil. Çünkü Ombre de renkler arasındaki geçiş ve ahenk çok önemli!

   

Bu geçişi doğal ve kusursuz yapacak bir kuaföre teslim etmelisiniz saçlarınızı.

   

En doğru rengi en doğru şekilde uygulayan…

6- Yoksa sonuç bu olur. 

  

7- Oysa biz ne hayal etmiştik…

8- Bir güzelliği daha var ki, zaten bu kadar sevilmesinin nedeni de odur; her ay kuaför kapısına uğramak ve saçınızın tamamını boyatmak zorunda kalmazsınız. Doğal saç renginize ombre yaptırdıysanız tabii…

  

9- Bu yönüyle saçları en az yıpratan boya uygulaması olduğunu söylemek mümkün. Siz yeter ki doğru rengi bulun! Teninize ve gözlerinize yakışan

     

10- Ve tarzınızı yansıtan! Gerisi ombrenin işi!

     

         

Daha Fazla Haber