Süper Lig ekibi Esentepe Kulübü yeni sezon öncesinde inşaat sektöründe bölgenin önemli kuruluşlarından olan Evergreen Ltd. ile sponsorluk protokolü imzaladı.
Esentepe Kulübü başkanı İbrahim Beyazbayram ile Evergreen Şirketi Direktörü Eser Sonat’ın imza attığı protokol ile ilgili kulüpten şu paylaşım yapıldı:
“Esentepe Kurtuluş Spor ve Kültür Kulübü olarak, Evergreen ile ana sponsorluk protokolümüzü imzaladık.
Kulübümüze sağladığı değerli katkı ve desteklerinden dolayı Evergreen şirketine ve Direktörü Eser Sonat Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin kulübümüze, camiamıza ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor; birlikte daha nice başarılara imza atmayı temenni ediyoruz.”



