KKTC Cimnastik Federasyonu’nda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun girişimleriyle Karpaz bölgesinde, Erenköy’de yapımı tamamlanan cimnastik salonuna 1 tır dolusu cimnastik malzemesi sağlandı. Konuyla ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkan Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Erenköy’de, kırsalda yaşayan çocuklarımıza bir TIR dolusu cimnastik malzemesi ulaştırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Genç yüzücülerden büyük başarı
Genç yüzücülerden büyük başarı
İçeriği Görüntüle

Kırsaldaki çocuklarımıza, merkezdeki çocuklarımızın sahip olduğu imkânları sunabilmek bizim için tarif edilemez bir mutluluktur. Bizler de kırsalda büyümüş, imkânsızlıkların ne demek olduğunu yaşayarak bugünlere gelmiş insanlar olarak, yapılan bu yatırımın ve çocuklarımıza sunulan bu fırsatların kıymetini çok iyi biliyoruz.

Bu malzemelerin tamamını çocuklarımıza hediye eden, her zaman yanımızda olan Ömer Gültekin abimize, Ömer Gültekin Vakfı’na ve kıymetli ailesine çocuklarımız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Bir çocuğun nerede doğduğu, hangi bölgede yaşadığı onun hayallerinin sınırı olmamalıdır.

Merkezde ne varsa, kırsalda da o olacak. Çünkü her çocuk eşit imkânları hak ediyor. Durmak yok, yarınlarımıza sözümüz var. Hedef 10.000 çocuktur.”