Girne’de alınan bir bilgi doğrultusunda mahkeme emri ile bir evde yapılan aramada polis üç çeşit uyuşturucu madde ele geçirdi. Suçüstü tutuklanan zanlı Eyüp Bozkaya, işlediği suçu itiraf ederken tutukluluk talebi ile dün Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru, zanlının 1 Nisan tarihinde tutuklandığını söyledi.

Üç ayrı şahıstan sahtekarlıkla para temin eden kişi tutuklandı
Üç ayrı şahıstan sahtekarlıkla para temin eden kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Soruşturmayı yürüten polis memuru, Narkotik şubeye gelen bir ihbar üzerine zanlı Eyüp Bozkaya’nın evine baskın yapıldığını söyledi.

Polis, zanlının evinde cips kutusu içinde 50 adet mor renk MDMA hap, 1 gram hintkeneviri ve 0.5 miligram kokain, uyuşturucu içeren yarım hap ele geçirdiklerini kaydetti.
Soruşturmanın yeni başladığını, emarelerin Devlet Kimya Laboratuvarı ve Parmak İzi Şube’ye gönderileceğini kaydeden polis, 1 gün tutukluluk talep etti.
Yargıç Mine Gündüz, soruşturmanın yeni başladığına işaret ederek zanlının 1 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.