Maraş zirveye, Lapta aşağıya

Maraş son haftalardaki başarılı gidişini Lapta deplasmanında da sürdürürken, zirveye tırmanışını sürdürdü. Yine kaybeden Lapta ise sıralamada aşağıya doğru indi

Yer: Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Zekai Töre, Mehmet Ekşici

Lapta: Emre, Orhan (Osman), Süleyman, Mustafa Yaşar, Mustafa Akış (Göksel), Yasin, Ertuğ, Selçuk, Hüseyin (İsmail), Mehmet Kanat, Ali

Maraş: Volkan, Orhan, Süleyman (Çağlar), Hasan (Yavmi), Baki, Sedat, Hamit, Hasan, Eren, Mustafa, Gökhan (Emre)

Goller: 15. Dk Yasin, 53. Dk Selçuk (Lapta), 2. Dk ve 45. Dk. Süleyman Bayır, 7. Dk. Hasan Aksoy,

K-PET Birinci Lig’de üst sıraları zorlayan Maraş, toparlanmak isteyen Lapta deplasmanından galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Maçın 2. dakikasında gelişen Maraş atağında Süleyman Bayır kafayla topu filelere göndererek Maraş’ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.  

Golden sonra baskılı ataklarını sürdüren Maraş ikinci golü bulmakta gecikmedi. 7. dakikada gelişen atakta Hasan Aksoy kafayla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

Maçın 7. Dakikasında farkı 2’ye çıkaran Maraş karşısında erken toparlanan Lapta bulduğu golle umutlandı.

15. dakikada gelişen atakta Yasin Kansu’nun vuruşunda top filelere gidince Lapta farkı bire indirdi. 2-1

45. dakikada gelişen Maraş atağında ilk golün sahibi Süleyman Bayır topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı ve farkı yeniden 2’ye çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 Maraş’ın üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi Lapta golü de erken buldu.

53. dakikada gelişen atakta Selçuk topu filelere göndererk skoru 3-2 yaptı ve farkı yeniden bire indirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takımın da atakları sonuç vermedi ve karşılaşma Maraş’ın 3-2 üstünlüğünde tamamlandı.

Daha Fazla Haber