banner913
banner932
banner1012

Hülya Hassan: Rhian hat-trick yapınca ağladım

banner1020

U17 Futbol Dünya Kupası’nda şampiyon olan İngiltere’nin golcüsü Rhian Brewster’in annesi olan Kıbrıslı Türk Hülya Hassan, Rhian’ın hat-trick yaptığı Brezilya maçında ağladığını söyledi

banner974
Hülya Hassan: Rhian hat-trick yapınca ağladım

banner971

Hindistan’da yapılan U17 Futbol Dünya Kupası’nda şampiyon olan İngiltere’nin golcüsü Rhian Brewster’in annesi Kıbrıslı Türk Hülya Hassan. Oğlunun yarı final ve final maçlarını izleyen Hassan, Evening Standart gazetesinin yaptığı söyleşide “Rhiena, Brezilya maçında hat-trick yaptığında ağladım” dedi.

Futbola ilgisi iki yaşındayken başlayan oğlu Rhian’ın yedi yaşında Barking’in altayapısına katıldığını söyleyen anne Hülya Hassan, Liverpool Acedemy’ye transferiyle birlikte Cadwell Heath’teki güzellik salonuyla ilgili işinin bir bölümünü Merseyside taşıdığını kaydetti.

İngiltere’nin yarı finalde Brezilya’yı yendiği ve Rhian’ın hat-trick yaptığı maça son anda yetiştiğini kaydeden Hassan, maçtan sonra ise ağladığını ifade etti.

Şampiyonada 8 gol atarak dikkatleri çeken Rhian’ın kendilerine verdiği mutluluğu ve gururu kelimelerin tarif edemeyeceğini kaydeden Hülya Hassan, “Rüyada gibiyim” şeklinde konuştu.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.