banner913
banner932
banner1012

Eğitim Bakanlığı ile SAYTEV Vakfı arasında önemli işbirliği

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolüne göre, Şehit Ertuğrul İlkokulu’na ait kapalı spor salonu, okul saatleri dışında sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılması amacıyla 3 yıllığına vakfa tahsis edildi

banner974
Eğitim Bakanlığı ile SAYTEV Vakfı arasında önemli işbirliği

banner971

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı (SAYTEV) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, SAYTEV Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Saydam ile Şht. Ertuğrul İlkokulu Okul Müdürü Hasan Eren imza koydu. 
Protokol çerçevesinde, Şehit Ertuğrul İlkokulu’na ait kapalı spor salonu, okul saatleri dışında sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılması amacıyla 3 yıllığına vakfa tahsis edildi.
Vakıf, protokol süresince okul yönetimi ile birlikte belirlenecek saatlerde okul öğrencilerine yönelik ücretsiz masa tenisi eğitimi verecek, masa tenisi eğitimleri için gerekli olan masa raket ve diğer ekipmanların teminini sağlayarak muhafaza edecek. Eğitimi verecek antrenörlerin ödemeleri de vakıf tarafından karşılanacak. 
SAYTEV ayrıca okul idaresiyle birlikte karar verilecek diğer spor faaliyetlerine de sponsorluk yapabilecek, okul yönetimi ile sosyal ve kültürel alanlarda işbirliğine gidebilecek.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, imza töreninde yaptığı konuşmada işbirliğinin hayırlı olmasını diledi. 
Okulların, sadece okul saatleri içeresinde kullanılmaması gerektiğini belirten Özyiğit, “Okullarımız,  okul saatleri dışında da kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği eğitim yuvaları olmalı” dedi.
Bakan Özyiğit, bu tür işbirlikleri ve protokollerin diğer bölgelere yayılması amacında olduklarını da vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.