banner913
banner932
banner1012

Rusya'da deprem oldu: 6.6 büyüklüğünde sarsıldılar

banner1020

Rusya'nın doğusunda bulunan Kamçatka Yarımadası açıklarında deprem meydana geldi. Henüz ölü veya yaralı olduğu konusunda bir bilgi yok. Deprem yerin yaklaşık 22.8 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin Pasifik Okyanusu yakınlarında gerçekleşmesi tsunami ihtimalini akıllara getirdi. Ancak yetkililer tsunami alarmı vermedi.

banner974
Rusya'da deprem oldu: 6.6 büyüklüğünde sarsıldılar

banner971

Rusya'da deprem oldu: 6.6 büyüklüğünde sarsıldılar

Rusya'nın Pasifik Okyanusu kıyısındaki Kamçatka Yarımadası'nda 6.6 büyüklüğünde bir depremmeydana geldi.

Depremin büyüklüğünü önce 7 olarak duyuran ABD Jeolojik Araştırma Merkezi'ne göre, sarsıntı 22.8 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Hawaii'deki Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, depremden sonra tsunami tehdidi olmadığını bildirildi ve tsunami alarmı vermedi.

İlk depremden dakikalar sonra Komandorskiye Ostrava bölgesi bir kez daha sallandı. 4.9 büyüklüğündeki artçı depremin yerin 10 kilometre altında meydana geldiği aktarılıyor.

Kamçatka Yarımadası Japonya'nın kuzeyinde, Bering Boğazı'nın güneybatısında yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.