banner913
banner932
banner1012

Gençlik Dairesi, 'Ebeveyn Destek Programı' projesi geliştirdi.

banner1020

Gençlik Dairesi, “Hayatı Seviyorum Yaşamayı Seçiyorum” kampanyası kapsamında “Ebeveyn Destek Programı” projesi geliştirdi. Girne bölgesindeki okullarda başlayacak aile eğitimi programı çarşamba...

banner974
Gençlik Dairesi,  'Ebeveyn Destek Programı' projesi geliştirdi.

banner971

Gençlik Dairesi, “Hayatı Seviyorum Yaşamayı Seçiyorum” kampanyası kapsamında “Ebeveyn Destek Programı” projesi geliştirdi.

Girne bölgesindeki okullarda başlayacak aile eğitimi programı çarşamba günü Girne Anafartalar Lisesi’nde yapılıyor. Gençlik Dairesi Müdürlüğü, Girne Belediyesi ve 23 Nisan İlkokulu ile işbirliği içerisinde gerçekleşecek eğitim semineri saat 19.00’da başlayacak.

Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikte, çocuk doktoru, diyetisyen, özel eğitim öğretmeni, psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve psikolojik danışmanlar tarafından verilecek.

EROĞLU

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, gençleri zararlı alışkanlıklardan koruma, önleme ve bilgilendirmek amacıyla hayata geçirdikleri projenin en önemli bölümlerinden biri olan aileleri bilgilendirme bölümünün gerçekleşecek seminerle hayata geçeceğini vurguladı.

Ada genelindeki tüm sekizinci sınıflara yönelik seminerlerin devam ettiğini belirten Eroğlu, aileler ve öğretmenlerin de sürece dahil olacağını kaydederek, toplumsal seferberlik halinde projenin yürütüleceğini söyledi.

Eroğlu, amaçlarının en temelde önemli bir sosyal sorun olan bağımlılıkla mücadele olduğuna işaret ederek, eğitim seferberliğini sadece uyuşturucuyla mücadele kapsamında sınırlamak yerine, vizyonlarının daha geniş olduğunu vurgulayarak, gençleri şiddet, evden ve okuldan kaçma, kendini kesme, zarar verme davranışı ve benzeri tüm risklerden korumak amacını taşıdıklarını ifade etti. 

Gencay Eroğlu, gençler için çok önemli bir konu olan zararlı alışkanlıklarla ilgili verilecek aile bilgilendirme seminerine velilerin katılımını rica etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.