banner913
banner932
banner1012

Sima Ameliyat oldu

banner1020

Doğu Akdeniz Üniversitesi oyuncusu Sima Kanatlı, Üniversitelerarası Voleybol Müsabakalarında DAÜ takımıyla gittiği Isparta’da maç esnasında sakatlanan Sima Kanatlı ameliyat oldu

banner974
Sima Ameliyat oldu

banner971

Kadın milli voleybolcularımızdan Sima Kanatlı ameliyat oldu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi oyuncusu Sima Kanatlı, Üniversitelerarası Voleybol Müsabakalarında DAÜ takımıyla gittiği Isparta’da maç esnasında sakatlanmış ve tedavisine başlanmıştı. Geçen süre içinde yapılan fizik tedavi ve diğer tedavi şekilleri sakatlığa cevap vermeyince, doktorlar ameliyata karar verdi.

Sima önceki gün İstanbul’da özel bir hastanede Ön Çapraz bağ ameliyatı oldu.

Ameliyat sırasında yan bağlar ve minisküste de yırtık görüldüğü ve çapraz bağlar ile yırtıkların da ameliyat ile dikildiği belirtildi.

Özel Çevre Hastanesi’nde gerçekleştirilen Amleiyat sonrasında hemen yürümeye başlayan Sima tedavi sürecinin ardından yeniden antrenmanlara başlayarak sezona başlarken eski formuna kavuşmayı hedefliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.