banner913
banner932
banner1012

Merveli Türkiye yarı finalde

banner1020

Temsilcimiz Merve Çelebi’nin de formasını giydiği Türkiye Kadın Kar Voleybolu Milli Takımı, 2021 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağında yarı finale yükseldi

banner974
Merveli Türkiye yarı finalde

banner971
2021 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağı olan WagrainEtabı’nda mücadele eden Türkiye Kadın Kar Voleybolu Milli Takımı, yarı finale yükseldi.
Avusturya’nın ev sahipliğinde düzenlenen WagrainEtabı’ndaki ilk maçında Macaristan ekibiyle karşılaşan Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı, 23 dakika süren mücadelede rakibini 2-0 (15-9, 15-7) mağlup etti.Turnuvanın 1 no’luseribaşı olan Bahanur Şahin, Merve Çelebi ve Simge Yalçın üçlüsünden oluşan Türkiye Kadın Kar Voleybolu Milli Takımı, ikinci tur maçında da Çekya’yı 2-0 (15-8, 15-12) mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
Türkiye Kadın Kar Voleybolu Milli Takımımız, yarı final maçında yarın TSİ 13.40’ta Macaristan-Avusturya maçının galibiyle karşılaşacak. Müsabaka, CEV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.