banner913
banner932
banner1012

Mehmet Maraba bölge hakemliğine yükseldi

banner1020

banner974
Mehmet Maraba bölge hakemliğine yükseldi

banner971
KKTC Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından açılan sınavlarda başarılı olan aday hakemlerinden Mehmet Maraba bölge hakem statüsüne yükseldi. Mehmet Maraba, Ülke sporuna farklı brançlarda hizmet etmeye devam ediyor.
ÖNEMLİ MAÇLARDA GÖREV ALDI
KKTC Voleybol Federasyonu bünyesine hakem olarak katılan Mehmet Maraba, göstermiş olduğu başarılı performansla çıkış göstermeye başladı. KKTC Voleybol Federasyonu’nda 2017 de voleybol hakemliğine başlayan Mehmet Maraba, hakemli mesleğinde 150’den fazla lig maçlarında görev alan Mehmet Maraba, özel turnuvalarda, BeachVoley karşılaşmaları yanı sıra Zafer kupası olmak üzere önemli karşılaşmalarda başarıl bir şekilde görev yaptı.
SPORCU KİŞİLİK 
Ülke sporunda futbolcu olarak uzun yılar görev yapan Mehmet Maraba, futbolu bıraktıktan sonra, futbolda antrenör kursun katılarak C lisansa sahip olarak altyapılarda görev yapmaya başladı. Eğitmenliği yanı sıra Voleybol Federasyon bünyesine katılarak Voleybol hakemliğine başlayarak, başarılı bir şekilde görev yaparak çıkış gösteren Mehmet Maraba, sporcu kişiliğiyle öne çıkıyor.     
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.