banner913
banner932
banner1012

Erkeklerde Vakıflar ve MSA Finali

banner1020

banner974
Erkeklerde Vakıflar ve MSA Finali

banner971
Voleybol Erkekler Ligi’nde Mağusa Spor Akademisi ve Vakıflar finale yükseldiler.
Serinin ikinci maçında Mağusa Spor Akademisi, KarpazGate Marina’yı ve Vakıfkar da Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-0 yenerek seriyi de 3-0 kazanarak adlarını finale yazdırdılar.
Kadınlarda ise DAÜ, KarpazGate Marina ile finalde karşı karşıya gelecek. Final maçları 9 Mart’ta başlayacak.
BÜYÜK BAYANLARDA FİNALİN ADI DAÜ-KGM
Play OFF Yarı Final Serisine rakibi Vakıflar bayanları karşısında 1-0 lık avantajla başlayan KarpazGate Marina seride oynadığı 2 karşılaşmayı da 3-0 kazanarak , Play OFF Yarı Final Serisinde durumu 3-0 yaparak finale yükseldi ve DAÜ 'nin rakibi oldu. DAÜ ile KGM arasında oynanacak olan Büyük Bayanlar Final Serisi ilk karşılaşması 9 Mart ‘da oynanacak. DAÜ Lig Klasman müsabakalarında rakibine karşı elde etmiş olduğu avantajla Final Sersine 1-0 lık üstünlükle başlayacak . Final Serisinde 3 e ulaşan takım 2021-2022 Sezonu Lig Şampiyonluğunu elde edecek. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.