banner913
banner932
banner1012

Düello MSA’nın

banner1020

Voleybol Büyük Erkekler Liginde haftanın önemli karşılaşmasından MSA galip ayrılırken, play off eşleşmesinde 1 – 0 üstünlük avantajını elde etti

banner974
Düello MSA’nın

banner971
Nazım ÖZBİL
Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Voleybol Büyük Erkekler Liginde haftanın önemli karşılaşmasından MSA galip ayrıldı.
MSA ile Vakıflar arasında oynanan müsabakanın ilk setini, etkili bir oyun ortaya koyan MSA aldı. 2. ve 3. setlerde oyundaki üstünlüğü eline geçiren Vakıflar setleri alarak durumu 1 – 2‘ye taşıdı. MSA 4. seti kazanarak müsabakayı final setine taşıdı.
Büyük bir çekişme içerisinde geçen final setinde Vakıflar setin ilk bölümünü önde geçirmesine rağmen set sonunda üstünlüğü eline alan MSA, müsabakadan 3 – 2 galip ayrıldı.
Bu sonuçla zirvede puanlar eşitlenirken, MSA bu galibiyetle play off eşleşmesinde 1 – 0 üstünlük avantajını elde etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.