banner913
banner932
banner1012

Arena’da ‘Zafer Kupası’ mücadelesi başladı

banner1020

banner974
Arena’da ‘Zafer Kupası’ mücadelesi başladı

banner971
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun PRO BEACH TOUR organizasyonun Lefkoşa etabı “Zafer Kupası”nda ilk maçlar yapıldı. -Türkiye Voleybol Federasyonu ortak organizesi aynı zamanda iki ülke arasında imzalanan “Gençlik ve Spor İş birliği Protokolü çerçevesinde” düzenlenen turnuva dün Lefkoşa Beach Volley Arena’da yapılan eleme müsabakalarıyla başladı.
KKTC'nin yedinci kez ev sahipliği yaptığı organizasyonun ilk gününde korta çıkan favori isimler maçlarını kazandı. Bayanlar ve Erkeklerde 30 takımın katılımıyla başlayan ve ilk 5’te yer alacak takımlara toplam 10 bin ’luk para ödülünün dağıtılacağı turnuvaya bugün de eleme karşılaşmalarıyla devam edilecek. Türkiye Voleybol Federasyonu yöneticileriyle federasyon basın mensuplarının da takip ettiği organizasyon yarın, final ve ödül töreniyle tamamlanmış olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.