banner913
banner932
banner1012

Turizm dünyası yasa boğuldu

banner1020

banner974
Turizm dünyası yasa boğuldu

banner971
Turizm dünyası önemli bir ismini daha kaybetti.
Ülkemizin duayen turizmcilerinden olan Acapulco Resort- Convention- SPA Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Çağıner yaşamını yitirdi.
Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner'in babası olan Ünal Çağıner, çok sevilen bir isimdi.
Çağıner’in vefatı başta turizm sektörü olmak üzere ülkede üzüntüyle karşılandı.

Ünal Çagıner kimdir?
1946 Malya doğumlu Ünal Çağıner’in babası Malya, annesi ise Evdim köylerindendi. İlk çocukluk yılları Malya da geçti. Ardından ailesi, 1952 senesinde Ciyas Pirasgosu'na göç etmek durumunda kaldı.
Ünal Çağıner, 1977 senesinde başladığı turizm yolculuğunu, 40 senede paha biçilmez eserlerle donatarak, emsalsiz bir hazineye dönüştürdü. Ünal Çağıner'in turizm yolculuğu, Girne, Çatalköy bölgesindeki 6.5 mil mevkiinde, birkaç galiften, 2000 yataklı dev turizm yatırımına dönüşen bir başarı öyküsü.
Yaklaşık kırk senedir, ülkemizde, otel denildiği zaman ilk akla gelen yerlerin başında, Acapulco geliyor. Ünal Çağıner'in ülkemize armağan ettiği, bin kişinin üzerinde istihdam hacmine sahip, Akgünler Turizm ve Denizcilik, Acapulco Otel ve Tarsan Çiftliği, çok önemli turizm yatırımları olarak, ülkemizin gurur kaynağı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.