banner913
banner932
banner1012

Tarifsiz acı

banner1020

Lefkoşa Doktor Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi yoğun bakım ünitesinde bir süredir tedavi gören 5 yaşındaki Halil İbrahim Yeltekin hayatını kaybetti

banner974
Tarifsiz acı

banner971
 
Lefkoşa Doktor Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Onkoloji yoğun bakım ünitesinde bir süredir tedavi gören 5 yaşındaki Halil İbrahim Yeltekin önceki gece hayatını kaybetti.
Minik Halil’in cenazesi dün sabah saat 10:00'da  Lefkoşa kabristanlığında toprağa verildi.
Lefkoşa Doktor Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Onkoloji bölümünde tedavi gören 5 yaşındaki Halil İbrahim Yeltekin’e bir ay önce motosikletli abileri doğum günü sürprizi yapmıştı.
Motosiklet tutkunu olan minik Halil İbrahim’e moral vermek isteyen motosikletli abileri Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne akın etmişti.
Aralarında Serdar Denktaş’ında bulunduğu bir grup motosikletli Lefkoşa Devlet Hastanesi önünde Halil İbrahim’e doğum günü sürprizi yapmıştı.
Sürprize tanık olan vatandaşlar da gözyaşlarına hakim olamamış, duygusal anlar yaşanmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.