banner913
banner932
banner1012

Koronadan en genç kayıp

banner1020

Yaptırdığı PCR testi sonucunda 13 Ocak tarihinde pozitif olduğunu öğrenen Değirmenlik sakini 40 yaşındaki Salih Çarka dün akşam saatlerinde koronadan dolayı hayatını kaybetti

banner974
Koronadan en genç kayıp

banner971
 
 
Ülkemizde koronavirüs nedeniyle tedavi gören bir kişi daha dün hayatını kaybetti. Dün sabah saatlerinde bir kişinin hayatını kaybetmesi sonrasında akşam saatlerinde ise Değirmenlik sakini 40 yaşındaki Salih Çarka koronadan dolayı hayatını kaybetti. 13 Ocak tarihinde sosyal medya hesabından korona testinin pozitif çıktığını yazan talihsiz adam, tedavisi devam ettiği sırada yoğun bakıma alınmıştı. Bu kayıp KKTC'de en genç kayıp olarak kayıtlara geçerken  koronavirüs nedeniyle vefat edenlerin sayısı ise 14’e yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.