banner913
banner932
banner1012

Çöp evden kurtarıldı, hayata tutunamadı

banner1020

Esentepe’de çöp evden kurtarılan Alman uyruklu 81 yaşındaki Daisy adlı kadın dün hastanede hayatını kaybetti

banner974
Çöp evden kurtarıldı, hayata tutunamadı

banner971
 
 
Esentepe’de çöp evden kurtarılan Alman uyruklu 81 yaşındaki Daisy adlı kadın dün Girne Akçiçek Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Esentepe’de çöp evde yaşayan Alman uyruklu kadın hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık ekipleri tarafından Daisy’e yapılan ilk müdahalede nefes darlığı çektiği tespit edilmişti.
Hastaneden alınan bilgilerde kadının durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenilmişti. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Daisy  hayata tutunamayarak dün yaşamını yitirdi.
Almanya Federal Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Enformasyon Ofisi yetkilileri 8 Mart 2021 tarihli “Yaşlı kadın Esentepe'de sefaleti yaşıyor” başlıklı haberi gördükten sonra olaya müdahale etmişti. KKTC Sağlık Bakanlığı’na ulaşan Alman Konsolosluğu Daisy isimli yaşlı kadının tedavisi için ne gerekirse yapılmasını istemişti.
Sağlık Bakanlığı ekipleri  aynı gün harekete geçerek yaşlı kadının Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırmıştı.
 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.