banner913
banner932
banner1012

Açıksöz son yolculuğuna uğurlandı

banner1020

1976 - 1990 yılları arasında Güzelyurt Belediye Başkanlığı yapan ve bu nedenle kendisine ‘Reis’ olarak hitap edilen  merhum Açıksöz, Güzelyurt Fatih camisinde kılınan ögle namazı sonrası Yuvacık Mezarlığına defnedildi

banner974
Açıksöz son yolculuğuna uğurlandı

banner971
Niyazi Ergülen
Dün hayata gözlerini yuman Güzelyurt’un ilk belediye başkanı ve mücahit komutanı İsfendiyar Açıksöz bugün gözyaşlarıyla defnedildi.
1976 - 1990 yılları arasında Güzelyurt Belediye Başkanlığı yapan ve bu nedenle kendisine ‘Reis’ olarak hitap edilen  merhum Açıksöz, Güzelyurt Fatih camisinde kılınan ögle namazı sonrası Yuvacık Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Başbakan Ersan Saner, bazı milletvekilleri, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Polis Müdürü Zafer Zaifer ve merhumun yakınları ve dostları katıldı. Açıksöz askeri tören eşliğinde Yuvacık Mezarlığı’na götürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.