banner913
banner932
banner1012

YÖDAK DAÜ’ye denetim ziyareti gerçekleştirdi

banner1020

banner974
YÖDAK DAÜ’ye denetim ziyareti gerçekleştirdi

banner971
Yükseköğretim, Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK), Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) denetim ziyareti gerçekleştirdi.
YÖDAK tarafından yapılan açıklamaya göre, YÖDAK üyeleri Prof. Dr. Olgun Çiçek, Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu ve Prof. Dr. Hasret Balcıoğlu dün saat 10.30’da DAÜ’de incelemelerde bulundu.
Denetimler öncesinde DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı makamında ziyaret eden YÖDAK yetkilileri, DAÜ hakkında  bilgi aldı. Ziyaret sırasında DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Demirel ile DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu da hazır bulundu.
DAÜ Senato Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen denetimler sırasında DAÜ Uzaktan Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ersun İşçioğlu tarafından uzaktan destek eğitimi konusunda sunum gerçekleştirildi. Denetim toplantısında idari ve teknik personel de hazır bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.