banner913
banner932
banner1012

YDÜ'de “Sanat Tarihi” yüksek lisans programı açıldı

banner1020

banner974
YDÜ'de “Sanat Tarihi” yüksek lisans programı açıldı

banner971
Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde “Sanat Tarihi” yüksek lisans programı açıldı. Sanat Tarihi yüksek lisans programına kabul edilen tüm KKTC’li öğrencilere Kıbrıs Modern Sanat Müzesi tarafından yüzde 100 burs verileceği duyuruldu. 
YDÜ’den verilen bilgiye göre, Sanat Tarihi bilim dalından mezun olan öğrenciler dışında, lisans eğitimlerini farklı bilim dallarında tamamlamış öğrenciler de programa başvurabilecek. 
Ancak bu öğrencilerin yapılacak mülakat ve değerlendirme sonrasında programa kabul edilmeleri halinde bilimsel hazırlık dersleri alması gerekecek. 
Sanat Tarihi yüksek lisans programı başvuru koşulları ile ilgili YDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü veya +223 64 64 dahili 5254 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.