banner913
banner932
banner1012

Tanınmış gurmeler DAÜ Turizm Fakültesi'nde Kıbrıs yemeklerini tattı

banner1020

DAÜ Turizm Fakültesi’nin Turizm ve Çevre Bakanlığı iş birliğinde misafir ettiği Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, DAÜ Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri tarafından hazırlanan Kıbrıs’a özgü yemekleri tattı

banner974
Tanınmış gurmeler DAÜ Turizm Fakültesi'nde Kıbrıs yemeklerini tattı

banner971

Türkiye’nin tanınmış gurmeleri Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Tower Restorant’ta Kıbrıs yemeklerini tattı. 
DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, DAÜ Turizm Fakültesi’nin Turizm ve Çevre Bakanlığı iş birliğinde misafir ettiği iki gurme, DAÜ Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri tarafından hazırlanan Kıbrıs’a özgü yemekleri tattı. 
Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, etkinliğin ardından DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç da hazır bulundu. Prof. Dr. Hocanın, ünlü gurmeler Mehmet Yaşin, Teoman Hünal ve “Görevimiz Yemek” ekibine DAÜ’ye gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Hocanın tarafından Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulunuldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.