banner913
banner932
banner1012

LAÜ Gastronomi mezunları mezuniyet etkinliğinde buluştu

banner1020

banner974
LAÜ Gastronomi mezunları mezuniyet etkinliğinde buluştu

banner971
Lefke Avrupa Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı mezunları “Mezuniyet Kutlaması” düzenledi.
Düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Hüseyin Oğuz öğrencileri tebrik ederek, gelecekteki hayatlarında başarılar diledi. Ardından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlker Türkeri konuşmasında öğrencilerine mesleki hayatlarında başarılar dileyerek, her zaman öğrencileriyle iletişimde kalacağını ve yanlarında olduğunu belirtti.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağı’nda düzenlenen etkinliğe tüm Yüksekokul öğretim elemanları ile bölüm mezun öğrencileri katılım gösterdi. Konuşmaların ardından Gastronomi öğrencilerin hazırladıkları mezuniyet pastası ve birbirinden lezzetli ikramlar tadılarak mezuniyetlerini kutlama sevincini yaşadılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.