banner913
banner932
banner1012

Girne Üniversitesi mezuniyet töreni çevrimiçi gerçekleştirildi

banner1020

Girne Üniversitesi 2019-2020 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni çevirim içi gerçekleştirildi.

banner974
Girne Üniversitesi mezuniyet töreni çevrimiçi gerçekleştirildi

banner971

 

 
Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, törene Rektör Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, rektör yardımcıları, genel sekreter, başhekimler, dekanlar, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, idari personel, aileler, konuklar, akademisyenler ve davetliler katıldı.   
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, tüm dünyayı etkisine alan salgın sebebiyle ellerinde olmayan nedenlerden töreni sanal ortamda gerçekleştirdiklerini belirtti ve 29 Ocak 2021 tarihi için planladıkları 2020-2021 güz dönemi mezuniyet töreninde bir araya gelebilmeyi umduklarını söyledi.   
Öğrencilerin bugün ulaştıkları başarıda öğretim elemanları ve ailelerinin de büyük katkısı olduğunu ifade eden Salihoğlu, mezunları birer iyi niyet elçisi olarak gördüklerini ve her zaman için kendilerinin iyi haberlerini beklediklerini ifade etti.  
2019-2020 Bahar Dönemi Üniversite birincileri, mezunlar adına birer konuşma yaparak, duygularını dile getirdi.  
Törende sırasıyla Denizcilik Fakültesi, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,  Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Denizcilik Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin isimleri okundu. 
Törenin sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunları Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Özge Çakır, Hemşirelik Bölümü mezunları Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Öztunç ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mezunları ise Müdür Prof. Dr. Arzu Babayiğit eşliğinde meslek yeminlerini etti. 
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.