banner913
banner932
banner1012

DAÜ Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine başvuru süresi doluyor

banner1020

banner974
DAÜ Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine başvuru süresi doluyor

banner971

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi ile Diş Hekimliği Fakültesi’ne GCE A Level sahibi KKTC uyruklu öğrenciler için tanınan kontenjanlara başvuru süresi 15 Ağustos’ta doluyor.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’ne yapılacak başvurularla ilgili yerleştirme sonuçları 17 Ağustos’ta açıklanacak.

IGCSE, GCE A/AS Level belgelerine sahip öğrenciler için belirlenen diğer kontenjanlara ve KKTC öğrenciler için başvuru süresinin 17 Eylül’de sona ereceği kaydedildi.

Başvuruların DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden şahsen veya çevrim içi olarak kayit.emu.edu.tr adresinden yapılabilir. Tüm detaylar, harç ücretleri de dahil, bahse konu adresden indirilebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.