banner913
banner932
banner1012

DAÜ ile KTÖS proje sözleşmesi imzaladı

banner1020

“KTÖS’ün İskele’de sürdürülebilirlik ilkelerine uygun olarak yapmayı planladığı sosyal tesisin projelendirilmesi” konusunda DAÜ ile KTÖS anlaşma imzaladı

banner974
DAÜ ile KTÖS proje sözleşmesi imzaladı

banner971
 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü ile Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) arasında “KTÖS’ün İskele’de sürdürülebilirlik ilkelerine uygun olarak yapmayı planladığı sosyal tesisin projelendirilmesi” konusunda anlaşmaya varıldı. 
DAÜ’den verilen bilgiye göre, taraflar konuya ilişkin projelendirme sözleşmesini DAÜ Rektörlüğü’nde imzaladı. 
Sözleşmeye, DAÜ İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhan Şensoy ile KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil imza koydu. 
Törende, DAÜ İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Koordinatörü ve Döner Sermaye İşletme Müdürü Hasan Kavaz, DAÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Hoşkara ile KTÖS Eğitim Sekreteri Burak Maviş de hazır bulundu.
İmzalanan sözleşme kapsamında, DAÜ Kentsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KENT-AG) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şebnem Hoşkara ile Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Hoşkara görevlendirildi. 
DAÜ KENT-AG, proje alanı için arazi analizi ve araştırma raporunun hazırlanması, katılımcı bir süreç ile SWOT analizi gerçekleştirilmesi, ilgili alan için vizyon ve strateji çalışması yapılması, ilgili alan için 2 ve 3 boyutlu sunumlarla sürdürülebilir tasarım kriterlerine uygun olarak mimari fikir projesi hazırlanması, fikir projesi için fizibilite çalışması yapılması, mimari uygulama projesinin hazırlanması ve Mimarlar Odası’ndan vize onayının alınması konularını üstlenecek.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.