banner913
banner932
banner1012

ARUCAD’da Yüksek Lisans programlarına başvurular başladı

banner1020

Kıbrıs’ın ve Bölgenin sanat-tasarım-iletişim odaklı tek vakıf Üniversitesi Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), Mimari Tasarım ve Sanat alanlarındaki yüksek lisans programları için başvuru kabul etmeye başladı

banner974
ARUCAD’da Yüksek Lisans programlarına başvurular başladı

banner971
ARUCAD’ın yüksek lisans programlarına başvuruda bulunacak adaylar Mimari Tasarım ve Sanat alanlarındaki tezli ve tezsiz programları tercih edebilecek. Eğitim dili İngilizce olan programlara, KKTC vatandaşı ve uluslararası öğrenciler başvuruda bulunabilecek.   
2 yıl (4 dönem) sürecek Mimari Tasarım ve Sanat alanlarındaki yüksek lisans programlarında, KKTC vatandaşı ve uluslararası öğrenciler için %25 ve %50 burs imkânı bulunmaktadır.  
Mimari Tasarım ve Sanat alanında yüksek lisans yapmak isteyen çalışan adaylar, akşam saatlerinde yapılacak dersler ile tercih ettikleri alanda uzmanlaşma fırsatı bulabilecek.
Adaylar, ARUCAD’ın yüksek lisans programları ile ilgili bilgiye, arucad.edu.tr web sitesi üzerinden ulaşabilir.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.