banner913
banner932
banner1012

ARUCAD 4. Liseler Arası Tasarım Yarışması başlıyor

banner1020

Uluslararası olarak düzenlenen yarışma ile ARUCAD lise öğrencilerinin, farklı disiplinler aracılığıyla, zaman yolculuğu gibi geniş kapsamlı bir konuda yaratıcılıklarını göstermeleri, fikir ve sanat eserleri üretme arasındaki bağlamı görmeleri hedeflenirken ilgili öğrencileri sanata teşvik etmek amaçlanıyoR

banner974
ARUCAD 4. Liseler Arası Tasarım Yarışması başlıyor

banner971
 Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) tarafından 4. kez düzenlenen Liseler Arası Tasarım Yarışması, bu yıl "Zaman Yolculuğu" konu başlığı ile yetenekli lise öğrencilerini arıyor.
Uluslararası olarak düzenlenen yarışma ile ARUCAD lise öğrencilerinin, farklı disiplinler aracılığıyla, zaman yolculuğu gibi geniş kapsamlı bir konuda yaratıcılıklarını göstermeleri, fikir ve sanat eserleri üretme arasındaki bağlamı görmeleri hedeflenirken ilgili öğrencileri sanata teşvik etmek amaçlanıyor.
ARUCAD'dan verilen bilgiye göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek yarışmada ilk yıl 18 ikinci yıl 42 yerel katılımcı varken, geçtiğimiz sene ilk kez uluslararası boyutta düzenlenen yarışma Türkiye, Birleşik Krallık ve Japonya gibi ülkelerin aralarında yer aldığı 10 farklı ülkeden 122 katılımcı ile gerçekleşmişti.
Lise öğrencileri, zaman yolculuğu konusunda farklı disiplinlerden eserlerle yarışmaya katılım gösterilebiliyor. Yarışma öğrencilerin, resim, fotoğraf, video, dijital boyama, afiş, çizgi roman, seramik veya heykel alanlarından birinde veya karma olarak hazırladıkları çalışmaları kabul ediyor.
Bu yıl toplam ödülün 30 bin TL’yi bulduğu yarışmada kazananlar için belirlenen miktarlar sırası ile, Birinci 10 bin TL, ikinci 7 bin 500 TL, üçüncü 5 bin TL, Jüri Özel Ödülü 2 bin 500 TL, Jüri Özel Ödülü 2 bin 500 TL, Sosyal Medya Ödülü Birincisi 2 bin 500 TL.
Kazanan öğrencilere verilecek ödüllerin dışında okullarının resim atölyelerine de toplam 10 bin TL değerinde katkı yapılacak. Başvuruda bulunacak öğrenciler yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye arucad.edu.tr web sitesi üzerinden veya 0 533 820 21 83 numaralı WhatsApp hattından ulaşabilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.