banner913
banner932
banner1012

Wolfsburg, Werder Bremen'i ateşe attı

banner1020

Bundesliga'nın 30. haftasında Werder Bremen ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Ligde kalmak için mutlaka kazanması gereken Bremen Weghorst'un 82. dakikada attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı

banner974
Wolfsburg, Werder Bremen'i ateşe attı

banner971

Bundesliga'nın 30. haftasında Werder Bremen ile Wolfsburg, Weser-Stadion'da karşı karşıya geldi.Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Wolfsburg, Weghorst'un 82. dakikada attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Wolfsburg aldığı bu galibiyetle puanını 45'e yükseltti ve haftayı altıncı sırada kapattı. 25 puanda kalan Werder Bremen ise ligde kalma umutlarını gelecek haftaya taşıdı ve 17. sıradan kurtulamadı.

Gelecek hafta Wolfsburg, Freiburg'u konuk edecek. Werder Bremen deplasmanda Paderborn ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.