banner913
banner932
banner1012

Türkiyeli atıcılar Larnaka’da yarışıyor

banner1020

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'na bağlı erkek ve kadın milli sporcular Larnaka'da başlayan Plak Atışları Avrupa Atıcılık Şampiyonası'nda yer alıyor

banner974
Türkiyeli atıcılar Larnaka’da yarışıyor

banner971

Türkiye takımlarının Güney Kıbrıs takımlarıyla sportif organizasyonlarda karşılaşmalarına Türkiye Atıcılık Milli Takımının Larnaka'daki yarışması da eklendi.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'na bağlı erkek ve kadın milli sporcular Larnaka'da başlayan Plak Atışları Avrupa Atıcılık Şampiyonası'nda yer alıyor.

TÜRKİYE’DEN GÜMÜŞ MADALYA
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Larnaka kentindeki organizasyonda Oğuzhan Tüzün ve Safiye Sarıtürk, sıralama müsabakasında 147 puanla ilk sırada yer alarak İtalya ile altın madalya mücadelesine çıkmaya hak kazandı.

Oğuzhan Tüzün ve Safiye Sarıtürk, finalde İtalya'ya 6-0 yenildi ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Aynı müsabakada yarışan Nedim Tolga Tunçer ve Rümeysa Pelin Kaya, 134 puanla 21. sırada yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.