banner913
banner932
banner1012

Taiwo, Katokopia için geldi

banner1020

Doksa Katokopia (Zümrütköy), menajerliğini Tekin Birinci’nin yaptığı 35 yaşındaki Nijeryalı yıldız TayeTaiwo’yu dün adaya getirdi. Tekin Birinci, Taiwo’yu Larnaka Havaalanında karşıladı

banner974
Taiwo, Katokopia için geldi

banner971

Hamit SAKALLI

Güney Kıbrıs Liginde beyaz sezon ilan edilip küme düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Doksa Katokopia, gelecek sezon düşme korkusu yaşamamak adına güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Menajerliğini Tekin Birinci’nin yaptığı 35 yaşındaki Nijeryalı yıldız TayeTaiwo’nundün adaya gelirken Doksa ile resmi anlaşmayı imzalaması bekleniyor.

Taiwo kariyerinde İtalyan devi Milan ve Fransa’nın ekol takımlarından Marsilya’da da forma giymiş ve Dünya Kupasında da Nijerya Milli Takımı ile birlikte yer almıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.