banner913
banner932
banner1012

Shatkar, Madrid’i mat etti

banner1020

banner974
Shatkar, Madrid’i mat etti

banner971
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. haftasında Real Madrid, ilk yarısını 3-0 geride kapadığı mücadelede Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 3-2 yenildi.
B Grubu'nda yer alan İspanyol Real Madrid, sahasında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i ağırladı.
Ev sahibi ekip, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıktığı için 10 futbolcusundan yoksun İspanya gelen rakibi karşısında ilk yarıyı 29. dakikada Tete, 33. dakikada Raphael Varane (kendi kalesine) ve 42. dakikada Manor Solomon'un golleriyle 3-0 geride kapadı.
Turnuva tarihinde 20 yıl sonra ilk kez sahasında oynadığı bir maçın ilk yarısında kalesinde 3 gol gören Real Madrid, ikinci yarının başında Luka Modric ve Vinicius Junior'un golleriyle farkı bire indirdi.
Kalan dakikalarda rakip kaleye yüklenen ancak skor üretemeyen  eflatun-beyazlılar, gruptaki ilk maçından 3-2 mağlup ayrıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.