banner913
banner932
banner1012

Romanya futbolu Antalya'ya geliyor

banner1020

Romanya Futbol Federasyonu ligde kalan maçların nasıl oynanacağı konusunda 14 kulüple yaptığı toplantıda maçların Antalya'da oynanabileceğini konuştu

banner974
Romanya futbolu Antalya'ya geliyor

banner971

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle futbol liglerine ara verildi. Romanya, küresel salgının etkilerinin hissedildiği ülkeler arasında yer alıyor.

Romanya futbol federasyonu ile 14 kulübün yetkilileri, liglerin nasıl tamamlanacağı konusunda bir video konferans gerçekleştirdi.

Play-Off ve Play-Out etaplarına geçilen Romanya'da, kulüplerin 3 haftalık kamp sürecini Antalya'da geçirmesi konusunda anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Toplantıda öncelik ligin Romanya'da bitirilmesi olarak belirlense de kalan maçların Antalya'da oynanmasına yönelik görüş büyük oranda kabul gördü.

Antalya'nın koronavirüs salgını çerçevesinde güvenli kabul edilebileceğinin vurgulandığı toplantıda, takımların uygun fiyatlara konaklayabilecekleri de aktarıldı. 

15 Mayıs'a kadar olağanüstü hal olan Romanya'da hedef, liglerin 6 - 26 Haziran tarihleri arasında oynanması yönünde.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.