banner913
banner932
banner1012

Rayo Vallecano, Real'i zirveden etti

banner1020

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 13. haftanın son maçında deplasmandaRayoVallecano'ya 3-2 mağlup olan Real Madrid hem ligdeki ilk yenilgisini aldı hem de liderlik koltuğundan indi

banner974
Rayo Vallecano, Real'i zirveden etti

banner971
Madrid kentinin iki takımını karşı karşıya getiren derbi maçının ilk yarısı RayoVallecano'dan Santiago Comesana (Dk. 5) ve AlvaroGarcia (Dk. 44), Real Madrid'den Luka Modric (Dk. 37-penaltıdan) ve Eder Militao'nun (Dk. 41) golleriyle 2-2 berabere sona erdi.
İkinci yarının 62. dakikasında RayoVallecano teknik direktörü Andoniİraola hakemin kararına itirazı sonrasında kırmızı kart gördü.
Karşılaşmanın 67. dakikasında RayoVallecano'nun lehine verilen penaltıyı kullanan Oscar Trejo topu ağlara göndererek takımını 3-2 öne geçirdi.
İlerleyen dakikalarda skor değişmeyince ligdeki ilk yenilgisini alan Real Madrid 32 puanda kalarak, liderlik koltuğunu Barcelona'ya (34) bıraktı.
Geçtiğimiz hafta da sahasında Girona ile berabere kalarak puan kaybı yaşayan Real Madrid'de golcü futbolcu Karim Benzema sakatlığından dolayı son iki haftadır forma giymiyor.
Puanını 21'e çıkaran Rayo ise lig sıralamasında 8'inciliğe yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.