banner913
banner932
banner1012

Premier League ekipleri temaslı antrenmanları onayladı!

banner1020

Sezona devam etmek için hazırlıklarını sürdüren PremierLeague ekipleri bir video konferans düzenledi. Toplantıda oy birliğiyle temaslı antrenmanlara geçiş onaylandı. Bununla birlikte antrenman esnasında gerekmediği takdirde yakın temas kurulmayacağının altı çizildi

banner974
Premier League ekipleri temaslı antrenmanları onayladı!

banner971

PremierLeague kulüpleri oy birliğiyle temaslı antrenmanlara geçişi onayladı. Temaslı antrenmanlar yatarak müdahaleleri de içerecek ancak oyuncular gerekmediği müddetçe yakın temastan kaçınacaklar.

Corona virüsü pandemisi nedeniyle mart ayından beri askıda olan ve sezona devam etmek için atrenmanlara başlayan PremierLeague kulüpleri bir video konferansta bir araya gelerek değerlendirmede bulundu.

Toplantının ardından yapılan ortak açıklamada “Kadrolar artık grup olarak çalışmalar yapabilecek ve gereksiz yakın teması minimize etmekle birlikte yatarak müdahaleler de dahil olmak üzere topa yakın müdahaleyi çalışmalara dahil edebilecek” dendi.

İKİNCİ FAZA GEÇİLECEK

Açıklamada “PremierLeague’in önceliği tüm paydaşlarının sağlık ve sıhhatidir” ifadeleri de yer aldı. Tüm detayları testlerin sona ermesinin ardından Project Restart’ta ikinci faza (PhaseTwo) geçilmesi planlanıyor. İkinci fazda 10 oyuncu birlikte çalışabilecek. Saat kısıtlaması gevşetilecek ve yakın temasa daha fazla izin verilecek.

Üçünzü fazın (Phase Three) klasik antrenmanlara oldukça yakın gitmesi bekleniyor. Ligin başlangıcı için 12 Haziran tarihi konuşuluyor ancak tarihin ileri atılması da gündemde.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.