banner913
banner932
banner1012

Pino ve Cavani tarihe geçti

banner1020

Villarreal ile Manchester United arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde sahaya çıkan YeremiPino ve Edinson Cavani tarihe geçti

banner974
Pino ve Cavani tarihe geçti

banner971
UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United'ı normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda üstünlük kuran Villarreal, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü. Finalde forma giyen Villarreal'de Yeremi Pino, Manchester United'da ise Edinson Cavani tarihe geçti.
Villarreal'de final maçında görev alan Yeremi Pino, 18 yaş 218 günle Avrupa arenası finallerinde forma giyen en genç İspanyol oyuncu unvanını Iker Casillas'ın (19 yaş ve 4 gün) elinden aldı.
Manchester United'da ise Cavani, eski futbolcular Gary McAllister ve Didier Drogba'nın ardından Avrupa arenası finallerinde 34 yaş ve üstünde gol atan üçüncü oyuncu oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.