banner913
banner932
banner1012

Nijerya, Mısır'ı yıktı

banner1020

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir yıl ertelemeli düzenlenen 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda üç maç sona erdi. Günün gol sesi çıkan tek maçında Nijerya, KelechiIheanacho'nun golüyle Mısır'ı 1-0 mağlup etti

banner974
Nijerya, Mısır'ı yıktı

banner971
Kamerun'da düzenlenen turnuvanın üçüncü günü, D ve E gruplarında üç maçla devam etti.
Douala kentindeki Japoma Stadı'nda oynanan günün ilk karşılaşmasında, E Grubu'nda yer alan Cezayir ile Sierra Leone arasındaki mücadele, 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
Garoua şehrindeki RoumdeAdjia Stadı'nda oynanan D Grubu maçlarında ise Nijerya, 30. dakikada KelechiIheanacho'nun fileleri havalandırmasıyla Mısır'ı 1-0 mağlup etti.
Grubun diğer karşılaşmasında, Sudan ile Gine-Bissau 0-0 berabere kaldı. Gine-Bissau'da 82. dakikada JudilsonMamaduTuncaraGomes, kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.