banner913
banner932
banner1012

Milano derbisinde kazanan Inter

banner1020

İtalya Kupası çeyrek finalinde Inter, Milano derbisinde Milan'ı 90+7. dakikada Eriksen'in golüyle devirerek tur atlayan taraf oldu

banner974
Milano derbisinde kazanan Inter

banner971
İtalya Kupası çeyrek finalinde Inter, ev sahibi sıfatıyla çıktığı mücadelede Milan'ı geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
Mücadeleye etkili başlayan taraf Inter olsa da, golü Milan buldu. 31. dakikada sahneye çıkan İsveçli dünya yıldızı ZlatanIbrahimovic, direk dibine klas bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi.
İlk yarının sonunda, Inter'in yıldızı RomeluLukaku ve Milan'ın starıZlatanIbrahimovic arasında bir tartışma yaşandı. Pozisyonda her iki futbolcu da kart görürken, 58. dakikada rakibine yaptığı müdahaleyle ikinci sarı kart ve sonrasında kırmızı kart gören ZlatanIbrahimovic, oyundan ihraç edildi.
71. dakikada, RafaelLeao'nun müdahalesi sonrası VAR sistemine başvuran hakem PaoloValeri, penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Lukaku, takımı adına beraberliği getirdi.
Normal sürenin son anlarında, dakikalar 90+7'yi gösterirken ev sahibi Inter serbest vuruş kazandı. Oyuna kısa süre önce giren Christian Eriksen, topun başına geçti ve harika bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi. Danimarkalı yıldızın golü, skoru da tayin etti ve Inter mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.