banner913
banner932
banner1012

Messi, Estonya’yı tek başına devirdi

banner1020

İspanya'daki El Sadar Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçında Arjantin, Estonya'yı 34 yaşındaki Messi'nin golleriyle 5-0 mağlup etti

banner974
Messi, Estonya’yı tek başına devirdi

banner971
Özel maçta Estonya ile karşılaşan Arjantin’de yıldız futbolcu LionelMessi geceye damgasını vurdu. Arjantin özel maçta Estonya ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Güney Amerika ekibinin farklı galibiyetiyle sona erdi. Arjantin’de LionelMessi rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Arjantin, El Sadar Stadyumu’ndaki özel maçta Estonya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı Arjantin farklı zaferle tamamladı.
Karşılaşmanın 8’inci dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen LionelMessi takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Arjantin’in kaptanı 45’inci dakikada AlejandroGomez’inasistinde farkı 2’ye yükselten isim oldu. LionelMessi maçın ikinci yarısında da oldukça etkili bir performans gösterdi. Tecrübeli futbolcu 47’nci dakikada rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. Müsabakanın 71’inci dakikasında sahneye çıkan yıldız futbolcu takımının ve kendisinin dördüncü golünü kaydetti. LionelMessi, 76’ncı dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı: 5-0.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.