banner913
banner932
banner1012

ManU, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

banner1020

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu’nun yeni durağı İngiltere mi olacak? İtalyan basını, 26 yaşındaki oyuncu ile Manchester United'ın ilgilendiğini iddia etti

banner974
ManU, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

banner971
İngiliz ekibi, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in istediği milli futbolcumuz ile masaya oturacak. Sezon sonunda Milan ile sözleşmesi bitecek Hakan Çalhanoğlu'nun da bu transfer için istekli olduğu belirtildi.
İtalyan basınına göre Hakan Çalhanoğlu, Milan'dan aldığı yıllık 2 milyon 800 bin euroluk ücretten dolayı da mutsuz. Bu durumun Manchester United'ın elini güçlendirdiği ifade edilirken, 26 yaşındaki futbolcuya yüksek ücretli bir kontrat sunulacağı öne sürüldü.
Milli futbolcumuz, 2017 yılında Bayern Leverkusen'den, Milan'a transfer olmuştu. İtalyan ekibi ile 137 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 27 kez fileleri sarsıp, 40 da gol pası verdi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.