banner913
banner932
banner1012

Leverkusen, M'Gladbach'ı deplasmanda yıktı

banner1020

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında Bayer Leverkusen, deplasmanda Borussia Monchengladbach'ı 3-1 yenerek zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı

banner974
Leverkusen, M'Gladbach'ı deplasmanda yıktı

banner971

Almanya Bundesliga'da 27. haftasında zirveden kopmak istemeyen iki ekip kozlarını paylaştı. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan Borussia Monchengladbach-Bayer Leverkusen karşılaşması TRT SPOR'dan canlı yayınlandı.

Borussia-Park'ta oynanan maçta konuk Bayer Leverkusen, Kai Havertz ile 7. dakikada 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Ev sahibi Borussia Monchengladbach, 52. dakikada Marcus Thuram'ın golüyle eşitliği yakaladı: 1-1

58'de kazanılan penaltıyı gole çeviren Kai Havertz, Leverkusen'i yeniden öne geçirdi: 1-2

81. dakikada Kerem Demirbay'ın ortasını gole çeviren Sven Bender, maçın sonucunu ilan etti: 1-3

Son 7 hafta 6. galibiyetini alan ve puanını 53'e çıkaran Bayer Leverkusen, Monchengladbach'ı geçerek 3. sıraya yerleşti. Bu yenigiyle ağır bir yara alan Monchengladbach ise 52 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.