banner913
banner932
banner1012

Kuyt ve Cocu, Premier Lig'den takım satın alıyor

banner1020

Eski futbolcular birlik oldu kulüp satın almaya karar verdi. Aralarında Dirk Kuyt ve Phillip Cocu'nun da bulunduğu bir grubun İngiltere Premier Lig'den takım alacağı öne sürüldü

banner974
Kuyt ve Cocu, Premier Lig'den takım satın alıyor

banner971

Futbolcular kulüp başkanlığı için harekete geçti. Koronavirüs nedeniyle kulüplerin yaşadığı ekonomik sıkıntıyı eski yıldızlar fırsata çevirmek istiyor.

İngiliz basını dünya futbolunun yakından tanıdığı isimlerin kulüp sahibi olmak için bir araya geldiğini yazdı.

Arsenal'in efsane ismi Dennis Bergkamp'ın öncülüğünde kurulan konsorsiyumda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, Ronald Koeman ve Henrik Larsson yer alıyor.

Beş eski futbolcunun Premier Lig'den kulüp satın almak için görüşmeler yaptığı ve 2 ay içinde bir takımın patronu olabilecekleri ileri sürüldü. Konuyla ilgili çıkan haberlerde eski yıldızların hangi kulüple ilgilendiği bilgisi yer almadı.

Premier Lig'de en son el değiştiren kulüp nisan ayında Suudi yatırım fonu tarafından alınan Newcastle United olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.