banner913
banner932
banner1012

Kenneth, turnuvanın en iyisi

banner1020

Bangladeş’in SaifSporting Club Limited takımına transfer olan NgwokeKenneth, organizasyon komitesi tarafından turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi

banner974
Kenneth, turnuvanın en iyisi

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, pandemi süreci nedeniyle kulüplerin onayıyla 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesiyle, ülkemizde Hamitköy, Yenicami son olarak da Göçmenköy forması giyen Nijeryalı futbolcu NgwokeKenneth, takım arkadaşı John Okoli ile birlikte, Bangladeş’in Saif Sporting Club Limited takımına transfer olmuştu.
Bangladeş’te Walton Federasyon Kupası 2020 ′′ finaline yükselen SaifSporting Club Limited, finalmaçında Basundhara Kings takımı ile karşılaştı. NgwokeKenneth ile John Okoli ilk on birde başladıkları maçta Basundhara Kings takımı kalecisi Zico’yu geçemediler.
Basundhara Kings takımı maçı 1-0 kazanırken, 2020 Walton Federasyon Kupasının sahibi oldu.Kenneth ise organizasyon komitesi tarafından turnuvanın en iyi oyuncusu seçilirken, maçtan sonra ödülünü aldı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.