banner913
banner932
banner1012

İngiltere Premier Lig yeniden kepenkleri indirebilir!

banner1020

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig yönetimi artan corona virüsü vakaları nedeniyle iki haftalık araya girmeyi planlıyor

banner974
İngiltere Premier Lig yeniden kepenkleri indirebilir!

banner971
Yeni tip corona virüsü vaka sayısındaki hızlı artış İngiltere Premier Lig yönetimini yeni önlemler almaya itti. Manchester City ekibinde ortaya çıkan pozitif vakalarının ardından dün akşam West Ham United maçı öncesi Sheffield’daki vaka sayıları da Premier Lig yönetimimi yeni kararlar almaya itti.
Ertelenen maçlardan dolayı oldukça yoğun bir fikstür içerisine girecek olan Premier Lig yönetimi buna rağmen radikal bir karar alarak; maçlara iki haftalık bir ara vermeyi planlıyor.
‘REKOR SAYIDA POZİTİFE ULAŞILDI’
Telegraph Gazetesi’nde bugün yer alan haberde; “İngiltere’de artan vakalar, futbol kulüplerine de sıçradı. Sadece futbolcular, menajerler değil kulüp personelleri de birinci derece aile yakınlarından dolayı ciddi bir tehlike altında. Premier Lig, salı günü yapılan corona virüsü testlerinde rekor sayıda pozitife (18) ulaştı. Premier Lig yönetimi de 14 günlük ligi kapatma kararı ile bir anlamda corona virüse karşı önlem almayı planlıyor. Yönetimin aldığı bu karar, kulüp yetkilileriyle de paylaşılacak ve ortak bir karar alınabilmesi durumunda bu karar kamuoyu ile paylaşılacak” denildi.
İngiltere Premier Lig’i en olası senaryoda 16 Mayıs’ta sona erdirmek isteyen Premier Lig yönetimi, EURO 2020’yi de düşünerek sıkıştırılmış fikstüre geçecek ve Premier Lig’de Mayıs ayına kadarki bazı aylarda Box InDay geleneğinin bir opsiyon olarak hayata geçirilmesi gündemde.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.